onsdag 15 oktober 2008

Jaa, jag vet att det blev en superlång lista med saker att göra till helgen, men den är även tänkt lite som en kom ihåg-lista. Som om jag skulle glömma av en pyssel idé = )

Och ni behöver alls inte oroa er för att jag ska slita ut mig. Mitt problem är snarare omvänt. Jag är så himla lätt road (eller svår uttråkad), och tiden går så fort att jag nästan aldrig får gjort något "rejält". Jag är nämligen specialist på att göra ingenting och vanligt vis brukar jag aldrig ens planera in något på min lediga tid....just för att jag inte känner mig ledig då. Nej, jag skulle allt behöva en liten spark där bak.......sen är det väl så att när jag är på jobbet så jobbar jag verkligen och min humör svacka kan delvis bero på att jag varit lite över arbetad. Eller så är det bara helt vanlig PMS = )

Här kommer ett litet videoklipp med min idol Regina Spektor, Hon har energi! Obs: kom ihåg att stänga av playlist spelaren innan....

2 kommentarer:

Mizty sa...

Liten spark? Bara säg till jag har trätofflor!

Mitt motto lyder: Påbörja och färdigställ.

Kram Mizty

Anonym sa...

Hej!
Det blir färdigt när det blir färdigt. Och blir det inte färdigt, kan man leva med det också! Jag tittar på dina fina kattbilder, mysigt. Idag mötte jag en liten ulltott när jag var ute på äventyr. Den försökte fiska flugor i en pöl med tassen, urgulligt!
Ha det bra!
Hulda