söndag 5 oktober 2008

Hej, alla godingar!

I går kväll var det kalasdags igen. Min lillebror har blivit stor, firade 30!! Mycket ståndsmässigt med hyrd lokal och catering, men tårtorna hade han bakat alldeles själv = ) Tydligen blev jag inspirerad av allt kalasande för dagens inlägg skulle ha bjudit på "prinsessbakelser" av mossa och rosor...det hade jag tänkt ut. Men så vaknar man, och regnet bara öser ner, och då blir det inget mossplockande. Sedan kommer man ihåg att batterierna till kameran är helt urladdade och vad är ett inlägg utan bilder (väldigt tråkigt tycker jag). Satte batterierna på laddning och gick å la mig igen. Resten av dagen har jag tillbringat i sängen med katter, tidning och dator. Frukosten knaprade jag (knäckebröd) i mig klockan tre, fortfarande i sängen! Tias har vid några tillfällen antytt att vi kanske inte behöver en större lägenhet, eftersom vi alltid bara är i sovrummet = )
Ni får helt enkelt försöka föreställa er hur mina fina mossbakelser hade sett ut......

Men som sagt inget inlägg utan bilder, så här kommer några som jag inte har visat tidigare. Dessutom borde det vara lag på att man måste visa alla bilder man har där det skymtar en blå himmel!

Rättvisemärkt marknadsdag med ekologiskt och närproducerat.Ekologiskt mode.

Cool tjej!
Hoppas ni är laddade för en ny vecka!
STÖRSTA KRAMEN

3 kommentarer:

rosenskära sa...

Jättefin ny banner du gjort, vad fiffig du är! Känner igen det där med liten lägenhet, jag bodde fem år på 29 kvm. En gång när jag hade besök av en pluggkompis och hennes två barn, frågade barnen efter en stund: -Var är de andra rummen?

Ha, ha! Söt du är på bilden, du är väldigt lik en granntjej till oss!

Kramar Lena

S o F sa...

Line - bor du i Borås?

(då blir jag verkligen full i skratt - för där bor jag)

Ha det! :D

Mizty sa...

Kittlar säkert störskönt med smulor i sängen.

Himmelsblått här hela dagen!

Kram Mizty