söndag 7 september 2008

TACK ALLA UNDERBARA!!!

Nu har jag nästan fått prestations-bloggkramp efter att ha läst alla söta kommentarer. Nu vet jag att Ni finns...på riktigt! Det är ju lite svindlande för en bakåtsträvare som inte ens har en mobiltelefon. Hoppas att alla mina nya bloggvänner har haft en mysig söndag och laddat batterierna inför den nya veckan...det har inte jag...blev så upprymd av alla kommentarer att jag inte somnade förrän klockan var 3:30! I dag har jag efter sex timmar lyckats lägga in en så kallad playlist...fast den fick fel färg...och nu undrar jag om inte det var bättre utan musik. Kanske ändrar så att den inte spelar automatiskt? Vad tycker Ni?


STOR KRAM

4 kommentarer:

S o F sa...

God Middag Line!

Personligen tycker jag det är ganska trevligt när jag hamnar hos en bloggare med automatisk musik.
Vill man inte lyssna eller musiken inte passar, så är det ju bara att stänga av ljudet.

Tycker du ska ha den kvar ett tag och känna efter själv hur du vill ha det framöver.

Varma hälsningar!

himmelstorpet sa...

Från norrlandskogen vill jag hälsa att själv väljer jag att inte ha musik...men det gör man självklart som man vill ! Det är roligt att sitta och grejja med bloggen så ha du musik !
Ha en fin eftermiddag!
Bittan
snurrans.blogg.se

LillaFlisan sa...

Musik eller inte, gör som DU tycker!
Visst är det kul med kommentarer. Det var faktiskt därför jag började blogga. Jag var inne på så många fina sidor och så kunde man ju liksom inte kommentera allt det fina som man såg utan en egen blogg så därför startade jag Lilla Flisans hus.
man kan bara inte fatta att så många besöker en, jag menar, jag har bara hållit på i en månad, lite drygt och 2000 personer har besökt mig!!
(Om du ännu inte listat dig på inredningsbloggar tycker jag att du ska göra detta snarast, ett bra forum för inredningsbloggare och lite reklam för din sida!)
Ha det så bra !
Kramar Flisan

Malin sa...

Musik är ju så himla trevligt att det är klart du ska det!!=)
Själv har jag det inte, mest för att jag inte orkar fixa och dona med sånt!
Det väsrsta är ju om nån har en dålig låt men då stänger man väl bara av ljudet!!

Ha en toppenkväll!