måndag 22 september 2008


Hej alla vänner...
En ny säsong innebär alltid lite omstyling här hemma. Med nya sängkläder och byte av gardiner får man snabbt en ganska stor förändring. Jag har valt en beige/grå/vit färgskala som känns klassisk. Ljus, men inte kallt vit, ombonad, men inte murrig. Underbart att få krypa ner under nya frasiga lakan med senaste numret av Vakre Hjem och en kopp thé. Nu kan hösten få ruska på, jag är redo!

Påslakan och örngott från Hemtex. Överkast från Kid.


Nalle har gett nya sängkläderna Mycket Väl Godkänt.

På Tias sida av sängen: den gamla rakspegeln med tillhörande borste och tvål är ett kärt loppisfynd. Förvaringsboxarna är gjorda (egenhändigt) av skokartonger som klätts med linnetyg. Snäckformad tvålkopp från loppis, vintage tygros del av förlovningspresent, lavendeltvål från Coté Bastide.

KRAMEN

3 kommentarer:

Mizty sa...

Vackert alltihop.

Jag skulle kanske ta och skaffa mig några skokartonger, ändå.

Kram Mizty

Petra sa...

ja, visst tar det tid det här bloggandet och inte orkar jag springa runt o skriva komentarer på andra bloggar heller, vilket jag förstått att man måste göra om man vill ha nån respons själv =) så vet i katten varför jag bloggar egentligen!? kanske för att ha nån stans att göra av mina foton.. nåväl, din blogg är iaf en favorit! ha det fint så synes vi på fredag!

Home No.1 sa...

hej hittade hit via Mizty...vilken fin blogg du har!!!
Mvh. Annica.