söndag 28 september 2008

Söndag igen!

Vart tar tiden vägen? Om man kikar här på bloggen ser det ju ut som om den här veckan har bestått av två söndagar...och ändå tycker jag att jag spenderar all ledig tid här...det låter ju i och för sig rimligt nu när jag skriver ner det.

- Jag är ju bara ledig på söndagar!!!

Det har varit en (nu gick Tias ut med katterna på balkongen...distraherande!). Alltså, det har varit en fullspäckad arbetsvecka för min del med morgonmöte och om-häng i butiken. Många nya varor att få fram och dessutom höstmarknad på stan. (Då passar halva arbetsstyrkan på att dra till New York! Avundsjuk....nej va då, nu vet jag inte vad du menar, skulle jag!!??) Roligt, men man blir lite mör!


I fredags hann jag och Tias i alla fall gå på ett litet kalas. Kompisen Emma hade fyllt 25 och firade med mysig middagsbjudning. Som vanligt var vi ute i sista stund med presentköp....och när det var halvt färdigkalasat förstod vi att även sambon Jocke hade fyllt år och att han skulle firas samtidigt, piiinsamt! Som tur var passade presenten båda.

FÖRLÅT JOCKE,
GRATTIS-KRAMAR
TILL ER BÅDA!!!

6 kommentarer:

S o F sa...

Ville bara titta in och säga Hej. Hoppas du får en bra arbetsvecka!

Tyckte ditt sovrum var helt i min stil. Gillar färgerna. Mysigt!

LillaFlisan sa...

Dig kan man lita på Line! Alltid dom sööötaste kattbilderna.....
Mera!!!!


Kram Flisan

rosenskära sa...

Hej Line! Vilket fint paket, är det du som har slagit in det? Jag var Hello Kitty-fan när jag var liten och båda mina flickor har blivit bortskämda (långt innan HM började med sina licensprodukter)!

Jag ska också slå in paket, ikäll när storflickan lagt sig. Hon fyller tio år imorgon! Tänk att det är tio år sedan jag blev mamma, svårt att fatta! Igår var det discokalas för hela klassen så vi är lite möra idag. Snacka om att tjejer mognar snabbare än killar!

Kram Lena

Viola sa...

HALLÅ DÄR, DET VAR ETT TAG SEN SIST, VAD DU HAR FÅTT TILL BLOGGEN DEN SER JU VERKLIGEN PROFFSIG UT, HA EN BRA KVÄLL IMORGON ÄR DET VARDAG IGEN.... KRAM VIOLAN

IKT i min vardag sa...

Vilket fint inslaget paket! Det är så roligt när man får paket som givaren slagit in omsorgsfullt.

Söt misse du har:-)

Kram Linda

Mizty sa...

Efter söndag kommer måndag och jag som älskar katter, hur söt får man vara med rosa rosett.

Du kan du, japansk paketinslagning - att det alltid är det första intrycket, omslaget som är av betydelse. Innehållet sen blev mottagaren inkl. Jocke säkert glad för.

Solskenskram Mizty