fredag 12 september 2008

Hej, Mizty... tack för att du kikade in hos mig!

Jag ser att vi har drabbats lika hårt av "hamster-syndromet" båda två. Det finns ju alldeles fööör mycket fint här i världen, och allt vill man ta med sig hem till sin lilla lya. För att inte tala om allt som kan vara bra att ha, inte just idag, men en dag kommer man att behöva allt det där som man gått och samlat på sig. -Stenar, rostiga spikar, udda knappar, 5 m tyll, en liten tratt, skokartonger, pärlor, papperspåsar...eller hur!? =)

Och vi får hoppas att det är som du skriver:
"ingen kreativ kvinna kan ha ett perfekt hem",
för annars finns det ingen ursäkt =)

STOR KRAM (och krya på dig)

4 kommentarer:

LillaFlisan sa...

känner igen det där med sena nätter! man skulle ju bara kolla lite på den bloggen och så förstås skriva en kommentar och så måste man bara besöka den allra sista bloggen innan man somnar...o.s.v.
ja, och här sitter jag 00.39!
Jag skulle ju bara kika in en snabbis...;-)
Kram
Flisan

Mizty sa...

Med stort leende mitt i natten.

Jodå, damm & änglatofflorna i mitt hem är beviset på att jag har gjort något mycket roligare. Men jag brukar göra ett ryck med städningen också, då och då. Just nu vilar jag fingrarna från stickningen.......en stund. Natten är ju ung?

Godnattkram Mizty

Mizty sa...

Hmm ett litet tillägg bara:

Hur går frökens klocka?
Just nu är den 00.50

återigen densamme Mizty

Viola sa...

HEJ LINDE, DU HAR FÅTT FART PÅ DIN BLOGG NU, JAVISST KAN DET VARA BRA ATT SPARA PÅ GREJER, ÄR EN RIKTIG EKORRE, FIN KRUKA FÖRRESTEN, HA DET BRA I HELGEN, KRAM VIOLA