torsdag 25 september 2008


I söndags kände jag att jag bara behövde komma bort från shopping, dator och tjatiga katter. Därför gick jag och Tias en riktig långpromenad i skogen och sniffade in alla hösttecken. Man kan prata om årstider hur mycket som helst men det är när man tar sig ut i naturen som man verkligen känner att det är på riktigt. Runda mossbeklädda stenbumlingar är något av det vackraste jag vet och sådana fanns det gott om. Vi hade också turen (eller oturen) att möta en förtjusande liten kattdam...hon var sååå fin. Hon satt och jamade åt oss vid sidan av stigen, och hon var väääldigt sällskapssjuk. När vi skulle gå där ifrån försökte hon följa med oss, så vi fick leda in henne i skogen igen....inget halsband hade hon...kanske små ungar där i skogen....övergiven av elaka människor...? Eller så fanns det ett hus alldeles i närheten, där hon har det varmt och skönt med sina egna snälla människor. Hoppas att det är så!

Det var en underbar dag.


Några små bilder.


STÖRSTA KRAMEN

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Hejsan, hittade till din fina blogg via Mitzy. Vackra skogsbilder med stämning i och goa katter, kram Birgitta

LillaFlisan sa...

Oj ojoj. Kan ligga sömnlös över att det finns övergivna katter... Det är nog guds försyn att jag är duktigt allergisk mot pälsade katter och att sphynxarna kostar en bra bit över
10 000 annars skulle hela vårt hem vara överfyllt av katter. Har ju tjata till mig en tredje nu så vi får se till SOMMAREN. (Man måste ju kunna vara "mammaledig) men det känns lååångt!

Trevlig helg!
Flisan

rosenskära sa...

Hej Line! Jag hittade till dig via min statistiklogg - har du hört maken till tråkigt sätt att hitta en jättesöt blogg! Tack så HEMSKT mycket för att du nämner min sida bland alla dessa bloggar som finns att titta på och njuta av!
Du visar också mossiga stenar idag och så verkar du minsann gilla katter också!

Blev jätteglad att hitta en ny bekantskap! Vi hörs igen!

Lena

brutaltlagom sa...

Ahhh... ligger här i sängen på hotellet... Jag känner mig aningen sliten, men magen skriker efter en flötig bacon frukost=)... var ute "lite" igår och hade en fantastisk dag...=) men men... tänkte att jag kan ju inte tappa all kontakt med verkligenheten, så jag gick in o kika lite på ditt fina...=)