måndag 1 juni 2009

Vackert!
I lördags var jag och mamma och S ute på en liten tur i det underbara vädret. Allt var vackert...minsta lilla ruckel längs med dom slingriga små vägarna fick mig att dra djupa suckar av längtan. Våran krokiga färd tog oss till Alboga, i Herrljunga kommun, och Sarahs butik. Så ljuvligt vackert belägen i en liten drängstuga. Det här är verkligen ett perfekt utflyktsmål, mysig shopping, härlig fika, underbara omgivningar och så är det dessutom alltid en upplevelse att få träffa den goa Sarah ;)
Vi fick en riktig heldag tillsammans ute på vägarna, självklart blev det även ett litet loppis stopp innan vi avrundade med middag, vid Åsundens strand i Ulricehamn. Det var en strålande dag *L*
SOLIG KRAM

7 kommentarer:

Sarah James Larsson sa...

Hej Line! Vilken jättefin blogg du har. Och så himla fina bilder du tar. Tack så jättemycket för den fina recensionen!! Har lagt en länk till ditt inlägg på min blogg. Ha en underbar vecka. Kram på dig, Sarah.

hemma hos lilla mej sa...

Vilka himla fina bilder.Vad mysigt att ge sig ut på en liten tur.Ha en skön måndag kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

S o F sa...

Men - Jättetack för tipset Line! Perfekt utflyktsmål för oss. Detta ställe "hade jag ingen aaaning om" (som en känd politiker sa en gång i tiden).

Å så finurligt fotat med öppettiderna, så att jag slapp att kolla upp det själv. :)

KRAM!!

LillaFlisan sa...

Näe så fina bilder!!

Man vet baske mig inte om de är tagna nyss eller för flera årtionden sen om det inte vore för den härliga kvalitén på bilderna!

Så mysigt det s er ut!

Kram

Flisan

rosenskära sa...

Vilket ställe och vilka miljöer! Visst blir helgen "lite mer" när man gör sådana utflykter!

Kram/Lena

Anonym sa...

Tack Line för en mkt trevlig lördag i gränslandet till Änglagård. Du kanske minns att den filmen spelades in i Kärråkra.
Storegården var ju en riktig pärla, det måste jag erkänna, faktiskt.
S och din mamma.

Sea Angels sa...

Hi Line...what a perfect day, the store looks so cute and interesting, somwhere nice to be able to go to. The picture of the bedroom with the twin beds is pretty too. I can never get enough of these lovely photographs.
Hugs Lynn xx