fredag 12 juni 2009

Äntligen...

kan jag visa lite bilder från inredningsjobbet jag fick för ett tag sedan =) Tjohoo vad fint det har blivit! Det återstår fortfarande en del innan det är helt färdigt...men jag tror att både tiden och budgeten har krympt en aning...fast jag tycker det är härligt för snart är det bara det roligaste kvar. PIFFNINGEN =)

Men jag kan ju inte hålla mig...så här kommer några opiffade bilder. Om ni vill se före-bilder, kan ni göra det här...här kan ni även kika på inspirationsbilder och läsa lite ideér och tankar som dykt upp under arbetets gång.

Köket har fått nytt kakel och fläkt, dom gamla skåpstommarna har behållts och luckor och lådfronter har klätts med panelskiva och målats. Samtliga golv har slipats och vitlaserats. Dörren mellan hall och kök har vidgats och försetts med plats för överljus (här saknas fortfarande fönsterglas). Hallen skall förses med klädförvaring och bli en sk "walk through closet" i bortre ändan vid dörren till rummet.

Ha den allra bästa av helger, så ses vi snart igen!

STÖRSTA KRAMEN

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du gör i lägenheten som du stylar.

Jättefint!

Kram Lena

Katta sa...

Vilken otroligt mysig lägenhet. Tapeten är ursnygg och vilken dröm med en sån fin kakelugn. Och köket är en riktig pärla.Och så måste jag ju bara säga grattis faster!! Kram Katta

S o F sa...

Ja herregud, du är ju bara helt sanslöst duktig Line! Jag är överväldigad...
Va har du en blogg till? Är den ny eller har jag missat den?

Tack för att jag får titta in till dig!

(Pssst, jag har startat en Sverige-utflykts-tips-blogg idag och första inlägget är bilder från det underbart vackra stället som du tipsade om på din blogg, Storegårdens inredning och café. Där var ju så fint att det gjorde ont)

Kram!!!

Anneli sa...

jättefint har du ju gjort, väldigt fräscht och snyggt...gillar verkligen...
fortsatt skön söndag
Kram
annelie

brutaltlagom sa...

Det kommer ju bli hur jäkla fint som helst...=) Jag tycker vi skall ringa upp henne så hon kan bjuda oss på fika i hennes kök snart...=)Se till att njuta av din söndag, själv har jag sovit till 12 och precis kokat mig själv ägfrukost... UNDERBART!!!=)

Anonym sa...

Hej!
Skitsnyggt!! Jag önskar att jag var rik, då skulle du få komma hit!
Jag dånar!
Hulda