torsdag 18 juni 2009

Underbart...

Just nu känns livet ganska underbart, trots både mensvärk och huvudvärk...och den senaste tidens bergochdalbane humörsvängningar i jakten på nytt boende (som ännu inte resulterat i annat än bitter besvikelse)...hur som helst... DEN HÄR FILMEN !!! fick mig att le från första rutan...och små fnittra och le och nynna med till musiken...och fick mig att känna att livet är inte så pjåkigt trots allt =)

Imorgon startar REAN vilket innebär en extra lång arbetsdag (alltså ingen sovmorgon för mig)...men sen är det MIDSOMMAR och långhelg och sill och potatis för hela slanten =D

Vill passa på att tacka för alla era söta kommentarer, både från mina goa stammisar och nya bekantskaper...TACK så hjärtligt...om ni ännu inte sett till mig på era bloggar trots att ni lämnat ett avtryck här, betyder inte att jag inte kikat till er...för det har jag ju så klart =) Nej, det beror på att vissa av er har ett kommentarsformulär som inte funkar för mig när jag surfar med Mozilla...så för att kunna lämna kommentar måste jag använda Explorer (vilket jag gör ytterst motvilligt)...så ligger det till.

HOPPAS NI FÅR EN STRÅLANDE MIDSOMMAR
tack för att ni finns!
KRAMEN

4 kommentarer:

Lina sa...

Tackar för tips än en gång Line! Det är fantastiskt skönt när exempelvis en film kan ändra hela sinnet! Måste berömma dig för dina fina bilder på andra bloggen, har inte tittat där på ett tag och blev verkligen glad nu när jag såg ditt fina.
Hoppas du får en bra midsommar!
/Lina

S o F sa...

Om vi inte "ses" innan Midsommar så önskar jag dig en riktigt fin Helg tillbax!

Ha det gott!

Anneli sa...

Önskar en fin Midsommar
Kram
Annelie

Anonym sa...

Hej!
Härligt att ditt liv också är underbart! Trots annat som kanske inte är bra! Man får glädjas åt det som är bra!
Jobbar du gratis? Men ska du komma hit då? Och ge mig lite tips?
Hulda