måndag 17 november 2008

Virusvarning i rött!

-HJÄLP!!!...Jag har fått ett virus...eller, jag menar datorn. Fast det känns nästan lika hemskt, blev helt som handlingsförlamad, och darrig. Vad har man säkerhetspaket till, om det ändå inte kan stoppa ett litet virus...GRRRRR!? =(

Jag skulle bara som hastigast kika in till Er, (vi var på väg ut, massa planer) och då ploppar det upp en ruta på skärmen -VIRUS!!! Därför gick större delen av dagen igår åt till att köra säkerhetsprogram, scanna hela datorn, ringa vänner med erfarenhet. Halva nattet satt jag uppe och kikade medan vi körde ett program som skulle leta reda på det där viruset, det tog FYRA TIMMAR, hittades något virus NEJ!

I dag efter bara några minuter på nätet fick jag en brandväggsvarning! Detta intrångsförsök stoppades dock, men ändå!! Känner mig en aning trackaserad, och spännd...hoppas att det där säkerhetspaketet ska göra sitt i fortsättningen! =(

Jag lyckades i allt tummult ta några halv suddiga bilder. Nu har jag slutat kämpa emot min röda längtan, nu blir det rött...fast bara några detaljer...än så länge! =)

Mitt senaste loppisfynd är den röda burken med rosor på 20 pix.

Jag har sytt kuddfodral av gamla gardiner.

Förra helgen rotade jag runt på vinden och hittade det här zinkbordet,
som jag helt hade glömt bort! Det passade perfekt att ställa diskstället
på, våran diskbänk är nämligen minimal.


Jag har matchat, naturligtvis!

Min kattbricka köpt på auktion. Den fick komma fram ur skåpet nu,
för den är ju lite julig i färgerna.


I helgen har jag även bytt gardiner i sovrummet (gissa färgen), sytt lite, målat lite...pallat en liten liten gran. Hoppas ni har det bäst. Vi ses snart!

KRAM

3 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Virus i datorn, shit, så trist!
Det värsta är nog att man liksom inte fattar vad som är så farligt...
Jag fick också såna där virusvarningar, kunde inte gå in på blogger så jag satt uppe hela natten och installerade virusskydd och rensade hårddisken.. Inte märkte jag nån skillnad men det kändes skönt att veta(tro) att viruset var borta!


Vilka fina saker du visar.. vet inte var jag ska börja ;-) brickordet är supersnyggt, har sett såna i butiker på fina gatan och dom kostar ju multum!
Brickan med kissen kan du ju bara gissa om jag gillar!!!
Fast mest gillar jag nog ändå tavlan du har över diskstället..
UNDERBAR!!

Kram på dig goaste Line!!

Flisan

Viola sa...

Din stackare, inge att leka med, livrädd för detta, jag som har hela kontoret i datorn, du den röda burken kan du sända hem till mig på direkten, zinkbordet blev ju jättefint där det står, du har förresten något att hämta hos mig, kram VIOLAN

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Usch så eländigt!! Virus vill man varken ha i kroppen eller i datorn! Hoppas du fått bukt med det nu!

Härliga röda detaljer!!!

Kram Annica