måndag 24 november 2008

Pynt i skåpet...

Vad gör man då när man har en ledig dag och det närmar sig advent? Man inventerar sitt julpynt såklart! Det resulterar snabbt i att man har pynt och lådor och katter och prylar spridda över hela köket. Nalle ÄLSKAR att ligga i överskåpen, så jag kan knappt ens öppna ett förrän han försöker ta sig upp...jag misstänker att det finns någon katt-lag som säger att den som befinner sig på högsta punkten, det är den som härskar över hemmet. Gissa vilka det är som styr här.....STÖRSTA KRAMEN

7 kommentarer:

Katta sa...

Å så fin han är Nalle. Jag saknar min katt när jag läser det där han skulle alltid vara med och inspektera när jag öppnade lådorna med julpynt så snodde han alltid en ulltomte jag hade sen tryckte han ner sig i lådorna och ville inte gå därifrån.Kram Katta

Viola sa...

Vilka goa kissar du har, tyvärrr kan jag bara njuta utav dom på bild,är allergisk, men däremot hund klarar jag av, vilken tur! Vilket fall som helst så verkar dom ha koll på läget där uppe, ha en bra vecka, här har det kommit massor av snö och det är så vackert ute, kram

LillaFlisan sa...

Klart det ska vara treeS,!!!! Du ska välan INTE be om ursäkt heller, Det klart att det ska vara RÄTT!

Vilka UNDERBARA bilder... här hemma älskar dom lådor och skåp och PÅSAR.
Idag har jag varit riktigt galen på Elliott för han har pippi på tyger.
( jag har ju sytt idag) så fort jag lägger ut tyget rakt på golvet för att klippa så vet jag att han kattjublar! Sen tar han sats från övervåningen för att liksom kasta sig över tyget som om det vore värsta skateboarden och så gliiider han in i väggen med tyget prydligt i hopknölat längs golvlisten!! VARJE gång jag tålmodigt lägger ut det på nytt igen. Sen tror han att han inte syns bakom skrynkorna (han väger 8,5 kilo) och så fort jag tar i tyget så måste han slå klorna i det och göra någon form av krokodildödsrullning... stänger jag ut honom så står han och klöser på dörren och SKRIKER! Och om jag inte öppnar då så kissar han i hörnet i hallen!
Sen finns det folk som inte tror att katter är riktigt smarta!
Bam-Bam skiter i tyger men går fullständigt igång på paketsnören! (så snart börjar ju det lilla roliga för honom nu när julen närmar sig! :-))

Kram till Dig och Kissarna

LillaFlisan sa...

Du har fått flytta till vänster- kolumnen numera efter att jag julpyntat och julstökat lite på bloggen, tyckte det blev fint med det "nya" samlat på samma ställe!

Kram

Flisan

annashusidingtuna sa...

Va fina jul dekorationer du har.
Måste bli super mysigt när du fått fram allt.
Kram Anna

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Gu va' mysiga kattbilder!!! //Linda

LillaFlisan sa...

Kära lilla Line, Du ska inte ursäkta dig! Det är ju JÄTTEVIKTIGT att det blir rätt så klart!!!
En konstnärs alster är ju som deras barn (har jag förstått) och ja, barn kan jag ju lite om ;-) och är det något som är viktigt så är det ju ens NAMN blir RÄTT!!

Men gud så rörigt det där blev men vad jag ville säga är att jag är GLAD att du påpekade min miss och att jag själv skulle gjort detsamma!!!
Nja, kanske inte förresten... För om jag kunde måla som du så skulle jag nog nästan bara måla och övrig tid skulle jag antagligen springa runt och tjoa : Hurra! vad jag kan måla fint!!!!

Fniss...

Kram på dig hjärtat!!

Flisan
P.s. Den där rara lille Tias verkar vara en riktig liten filur han ..;-)
Skulle vara kul att läsa ett litet gäst-inlägg av Tias i din blogg nån gång!!!