måndag 3 november 2008

JAG VILL HA JUL, NU!

Pyntat fönster i sovrummet.

Jag är tokigt sugen på jul just nu...och vad händer då? Jo bloggen blir rosa...jag försöker helt enkelt stå emot min längtan efter rött!

I helgen har jag möblerat om i vardagsrummet enbart med motiveringen att göra plats åt årets gran. I vanliga fall brukar vi behöva flytta på en fåtölj eller TV:n eller möjligen soffbordet, men under året som gått har det tillkommit en järnsäng och den gamla fåtöljen har redan flyttat in i sovrummet...så det blev ommöblerat, men fick vi mera plats? Ööh -Nej!!


Här är en bild på förra årets gran. Ett riktigt praktexemplar, dock väldigt spartanskt pyntad. Det var Elsas första jul och hon kastade sig in i den så fort hon såg den, och ja om Elsa gör något då ska Nalle göra det samma. Så vi hade två katter i granen mest hela julen och då behövs det inte mycket annat pynt =) Den välte några gånger också, Nalle är inte lika liten och smidig som Elsa!

Här en liten bild på köket.

Jag har börjat kika i diverse jultidningar och nu i veckan får jag den efterlängtade julboken från Jeanne d´Arc Living, som jag köpt på tradera...jag ska verkligen försöka hålla mig, men snart kommer jag att explodera som en smäll karamell! Rött, vitt, zink, silver, frost, kottar, mossa och snö och peppar kakor och glögg och tomtebloss och JUL!!!!

Tänkte att dom här bilderna kunde ju vara OK att visa i alla fall, inget rött nån stans =)

STORA KRAMEN

3 kommentarer:

S o F sa...

Hallå där.

Tänk vad fort man vänjer sig vid att en blogg ser ut på ett speciellt sätt. Fattade inte först att jag hade hamnat hos dig Line, för det där rosa kände jag inte igen.

Vet att jag fick likadana kommentarer när jag ändrade på min layout. Men det är kul att ändra då och då.

Ha en fin vecka Line!

LillaFlisan sa...

Men ÅÅÅÅh så ljuvligt vackert du har det!!(hade).
Känner igen det där med granen! Vi har bara en plats att ställar granen på eftersom vi måste fästa fast den med ståltråd så att den inte kan välta! Vi har riktigt fula krokar under fönsterbrädorna i vardagsrummet där mannen varje år ordentligt förankrar granen! Innan vi skaffade katt hade jag så många vackra antika julkulor och fåglar i glas till granen....glöm dom.Nu har vi plast och tyg inte ens glitter kunde vi ha eftersom Elliott käkade upp det (livsfarligt)Så nu har vi pärltrådar i stället. Men vad gör det, julen är till för dom små och det vet ju alla :att allt vi köper, det köper man till katten!
:-) Det enda som är riktigt störande det är när man klockan fyra vaknar av ett riktigt oväsende och när man sömndrucken tar sig ner för trapporna så upptäcker man att kulorna används som fotbollar eller boxbollar och att granen är helt saknar pynt en sisådär halvmeter upp från golvet (och att pyntet dessutom ligger spridda runt om i huset!)

Visst är det för trist med Mitzys lilla Mys! Jag HOPPAS verkligen att hon skaffar sig en liten en.
Hon ÄR en kattmänniska,(och kattmänniskor ska INTE vara utan katt! Vi mår liksom inte bra då!!)

Kram

Flisan

Mina katter är mina skatter!

Lallis - liv och leverne sa...

Vilken otroligt mysig blogg du har:)
Kram Lallis