torsdag 20 november 2008

TJOHO!

Tjingeling alla bloggbönor! Efter att ha kikat på Leilas Jul skulle man ju tippa att jag blivit extremt gottesugen, men Neeej. Jag blev sugen på rödkål och lök! Det verkar väl knasigt...fast jag tänkte faktiskt inte äta det, det var som vanligt pysselnerven som blivit retad. Denna gång av en bild i Julboken från Jeanne Dárc Living. Där finns nämligen beskrivet hur man gör en krans av just rödkål. Det har jag aldrig sett tidigare och jag tyckte att den hade en sån fin grålila färg. Sagt och gjort, jag tog mig till storköpet och inhandlade två rödkålshuvuden...och så hittade jag en hel dröös med rödlök som också fick följa med hem =) Det var ganska rejält pyssligt faktiskt så jag känner mig inte redo att visa min krans än, men väl en liten ros. Hoppas kransen blir finare när den har torkat, för nu ser den ärligt talat lite köttig ut *L*!


Och vet Ni vad?! Jag har i dag mottagit min andra award, så jag är lite mallig nu, Hi Hi. Tack snälla goa Flisan, DU ÄR GRYM!!!, alltså menat på det allra bästa sättet=) Jag tror ju inte att jag behöver göra någon direkt reklam för Lilla Flisans Hus, är övertygad om att minst hälften av mina besökare kommer ifrån henne. Men jag gör en liten länk just in case!

Jag vill även tacka Er allihopa som antagit utmaningen, det ska bli spännande att lära känna er lite mer, så nu ska jag kika runt och se vad Ni har haft för er sen sist. Och fundera över vem jag ska skicka awarden vidare till, Hmmm?

PUSS OCH KRAM

7 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Gud va bra att du påminde om att det var säsångspremiär av Leilas jul i går, hade helt missat det annars...
Ang ljusgjutnig, så är facktiskt just strumpor mitt största problem, då jag så sällan använder nylånstrumpor.
Kram Anna

Unknown sa...

Tack själv kära du!
Jättekul att ha hittat dig ... länkar hit

Go'natt Malin :)

Anonym sa...

Hej!
Vad kul att du tittade in till mig! Så fann jag dig! Vilken härlig tjej du är! Så duktig på att göra fina saker och bra på foografera. Jag är väldigt avundsjuk på alla som tar så bra foton, men jag kämpar på att bli bättre! Och vilka mysiga kissar du har, riktiga linslusar. Katter är gosiga! men jag har ju min lilla gosehund, som är världen sötaste!
Ha det bra!
Hulda

LillaFlisan sa...

Men vilken härlig ros!!! Tänk att man kan göra så vackra rosor av rödkål!!!!
Fast bäst gillar jag ändå små mjuka sammetsöron.....

Ta hand om dig i helgen!!!

Kram

Flisan
P.s. Tackar och bockar för snälla ord!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Grattis till din award oxå:)

Kram ANnica

Viola sa...

Jag blir helt impad, rosor utav rödkål????Något för VIOLAN att testa, är på väg till vår bloggträff, gissa om det ska bli roligt att se alla irl ha det gott i helgen, rödkål och skinka du det är mums! kram

Anonym sa...

Nu vet jag hur det går till....