måndag 11 januari 2010

no3

Cleaning away christmas

julen har barrat ut

  

 

   

Årets nya pynt var egenhändigt knåpade popcorngirlanger. Det ska jag komma ihåg att göra ännu fler till nästa jul. På mellandagsrean köpte jag 6 glasklockor som kändes lite Tage. Dom är dessutom perfekt åretruntpynt, och sånt måste man ju ha. Sparat det finaste pappret från en av mina julklappar. Elsa hjälper till att stöka undan, och Elsa sitter fint framför linnegardinerna på denna urdåliga bild (som jag inte kunde låta bli att visa).

 

 

Tjugondagknut nu är julen slut!

KRAMEN

Line

3 kommentarer:

Fåfängans Hem sa...

Hej stumpan!

Hur går det med allt? Hur mår du? Har läst dina inlägg no 1 no 2 och no 3. Fina bilder och annat tänkvärt, jag förstår dina tankar.

Vad fint du gjort om i bloggen! Kul med förändring ser riktigt fräscht ut! Ja jo jag hittade lite lite ting på loppisen bla en fin gammal hattlåda, såna gillar vi eller hur? :)

Jag har något åt dig jag tror du skulle tycka om ( ledtråd: fint pastelligt rosa hihi + minitayr av ngt trevligt ) fast jag vet inte hur jag ska ge den till dig. En liten uppmuntringsgift :)

Ha det så fint massa kramisar!

Anna

ps om du har tips på bra systemkamera tar jag vänligt emot dem!

S o F sa...

Kan det bli bättre inlägg? Mysig inredning, vacker layout på bloggen, gulliga Elsa och så....unika fantastiska Laleh!!

10 poäng Line! :)

Kram!

Katta sa...

Så mysigt hon ser ut att må där Elsa :) De där glasklockorna är väldigt Tage och väldigt vackra.Du har så fint, kram vännen. Katta