torsdag 19 mars 2009

Tjingeling!

Collage med bilder från nätet.

Hej alla ni som undrat vart jag tagit vägen, här är jag!!! Jag har faktiskt suttit här vid datorn mest hela tiden, förutom när jag har varit på jobbet då. Någonting har hänt...jag har fått ett inredningsuppdrag =D -TJOHOO... jag ska hjälpa till med inredningen och renoveringen av en etta i ett sekelskifteshus, hurra...vilken dröm! I det stora rummet finns två stora fönster och en vacker rund vit kakelugn och en superfin spegeldörr. Fatta att tankarna snurrar just nu! Största utmaningen för mig blir att inte "fluffa" till inredningen utan hålla den ganska stram och återhållsam, men ändå förena den med känslan av sekelskifte som vi ska försöka återställa och bevara.

Som ni förstår kommer detta ta mycket av min tid och energi ett tag fram över, men jag ska verkligen försöka hinna med bloggen också.....sedan har det ju viskats lite (hos Annalunda) om en bloggträff i Stockholm. Jag vill så gärna vara med på den, men det beror ju helt på vilken dag som bokas, om jag är ledig, om jag kan hitta en billig biljett helst x-2000....Som sagt många funderingar nu =)

Dessutom har det varit vår och sol i två hela dagar nu...innan var jag trött för att jag var uttråkad, nu kommer jag vara trött för att det händer så mycket, ha ha !!! Och så den sista nyheten för idag... ni minns "modebilden" jag fotade för ett tag sedan, den har blivit till en annons här ! Ni får själva gissa vilken det är. Det var nog allt för idag. Tack för att ni finns!

STÖRSTA KRAMEN

10 kommentarer:

Lina sa...

Oj va spännande! Men Line är detta något sidospår eller är det vad du sysslar med på dagarna? :) Låter i alla fall väldigt roligt!
/Lina

Stadstjejen sa...

Låte otoligt spännande. Hoppas du visar resultatet på din blogg.
Kramis

Elisa Day sa...

Vad roligt och spännande! Förstår att du har mycket att tänka på. Hoppas du visar oss resultatet sen. kram

Maria sa...

Vad roligt! Visa bilder så fort du kan!!

Kram

Mizty sa...

Vem har inte varit här, jo en av Nhortons kusiner. Praktiskt taget hela veckan. Men idag är det VÅR på riktigt och han ska ut.
Trevliga uppdrag fröken har.
Min gissning: Tippy? Tyckte där stod Line på den.

och du, jag är fenomenal på biljettletning!

Kramar och pussar till hela hushållet/Mizty

S o F sa...

Här händer det grejer! Låter som en rolig utmaning för dig.

Lycka till med allt tänkande och genomförande av uppdraget!

Trevlig Helg!

Anonym sa...

Visst är det underbart när solen lyser lite mer nu om dagarna ;)
Får en att längta efter sommaren..

Kramar Benita

LillaFlisan sa...

GRrrrrrrrrrATTiiiiiiiis!!!!!

Vilket fantastiskt, roligt, och helt otroligt uppdrag!!!

iiiiiiiiiiiiiihhhh! va KUL!!!!!

Stor kram och en trevlig helg!

Flisan

Viola sa...

Tjingeling på dig själv, tyvärr tardet för långt tid att komma in på vissa sidor, är i vatten hålet och då går allt i slowmotion även datan...inte bara jag, grattis , du har visst lite flyt just nu, vad roligt..du jag vet att datumet är 23-24 maj och jag kommer, skulle vara så kul att träffa dig, flisan är ju redan klar...tänk om vi kunde få upp Mitzy oxå...ha en skön helg, KRAMEN

Anonym sa...

Oh, vad kul och vilken utmaning.
Hoppas att beställaren tycker att det är ok att du visar lite bilder från resultatet.
Själv fick jag den äran att fixa lite i min sons lägenhet...men han var inte så intresserad av att mor skulle exponera hans lya på nätet!
Jag förhandlade till mig en bild.
Ha en bra dag.
Kram/Carina i "Lilla vrån"