fredag 16 januari 2009

Vintage feeling...

Ett litet inlägg för att försöka bryta mig ur blogg-torkan, eller snarare foto-torkan som råder här hos Line. Jag vill ju som bekant inte göra inlägg utan bilder....då blir det lite knepigt att blogga, när man inte tycker att man får till en enda skaplig bild....ja! Jag är perfektionist...även detta gör bloggandet...knepigt=) Oj, gnällig är jag också *L*. Men, skam den som ger sig. Det här börjar faktiskt redan likna ett skapligt inlägg om jag får säga det själv (och det får jag, hi hi). I vilket fall får ni idag hålla till godo med lite ny gamla bilder på temat rosor och vintage. Kopparna kommer från min lilla samling, dom två främre är äkta vintage med charmig text. Dom bakre med rosor är nytillverkade, men ändock charmerande!

"För snälla barn", "A present" och en silver sked från min mormors-mor.


Kissemissen såg så rolig ut att jag var tvungen att norpa den här bilden
från Flickr (med tillstånd), dessutom är den lite lik Nalle.


Oj,oj nu haglar lovorden här vid datorn, hi hi. Tias är nämligen korrekturläsare av alla mina inlägg...dom här bilderna var visst inte så pjåkiga=) Nu ska jag lyssna på nya skivan med Antony and the Johnsons, som min Tias överraskade mig med när han kom hem. Det får nog fart på kreativiteten.

Ha en underbar helg nu, alla rara bloggisar där ute!
FRED OCH MYS

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va´ söta koppar o kissemissen också, säger din mamma. men jag blev egentligen gladast över att höra dragspelet i musiklistan. Mera dragspel!!!
För övrigt håller ni båda högsta klass, du o Tias!
Mamma o Sten

IKT i min vardag sa...

Vilka fina och charmiga koppar! Dina bilder är så fina och proffsiga, bara det att lägga koppen sådär snyggt och nonchalant hade jag aldrig kommit på :)

Kram Linda

Viola sa...

Ljuvliga koppar som VIOLA bara älskar som du vet, och underbara blider Line, fint inlägg du fått till! Nu måste jag gå in och kolla på länken till bilder som du visar, hoppas du får en skön helg, din VIOLAN

Katta sa...

De där bilderna är ju jättefina. Jag älskar i allafall rosor och rosa.Kram Katta

annashusidingtuna sa...

Jättefina vintagebilder!
Du är ju så påhittig må jag säga!
Kram Anna

Anonym sa...

Hej!
Oooh, vilket sött inlägg med rosor!
Helt ljuvliga bilder!
Titta in till mig, jag har något till dig!
Hulda