söndag 18 januari 2009

Det blev plötsligt

lite ljusare, så här på mörka söndags kvällen. (I dag har varit en dag fylld av tvivel, grubblerier och allmän nedstämdhet....ingenting att oroas över. Detta är nämligen en titt som tätt återkommande sinnestämning när man är en känslig och fundersam konstnärssjäl, som jag. Därmed inte sagt att det är mindre jobbigt för det, nej, det är verkligen skrutt! Men jag vet ju i alla fall att det är övergående). Oj, lång parentes=) Jag vågar liksom inte riktigt skriva sånt här rakt ut eftersom jag vill att bloggen ska vara en positiv plats. Men i bland hjälper det att bara få säga hur ruttet allt känns, så blir det genast bättre....

Hulda och Lilla Vargen=)

Och just i kväll, när jag verkligen behövde det, kom Hulda och spred lite uppmuntran över mig och bloggen. Tack, vännen! En så härlig och underbart färgsprakande award, tack! Den vill jag naturligt vis skicka vidare till några av mina kreativa bloggvänner:


Som sagt, nu känns det redan mycket bättre...nästan bra faktiskt!
STÖRSTA KRAMEN

9 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Jamen grattis!!

Här äre också mungiporna ner i dag! Fast bara över värdsliga ting. Våran damsugare pajjade idag och så funkar inte internet på min alldeles nya laptop. Något med nätverkskortet som inte får kontakt med routern....som om det skulle hjälpa att datorn beskriver för mig vad det är för fel...Jag vet ju för faan inte ens vad ett nätverkskort är...Sen är ju Telias support underbart...knappa sig fram i två timmar innan man får prata med en människa som säger att jag ska ringa till microsoft...Som INTE (vilket han glömde säga)har öppet på helgen och som dessutom ligger i NORGE med datakillar som snacker norsk....

Och så damsugaren ja.... jag blev i lurad (den är sååå bra för allergiker och djurägare)att köpa en ruskigt dyr "electrolux oxy3system med hepa filter"!! (vem har som jobb att döpa alla dessa aparater egentligen???)
Den var lika dyr som namnet är knasigt... och i dag dog den. Endast 2 och ett halvt år gammal...
Begav oss till elbutiken för att köpa en ny men den var slut kan beställas till på fredag!!! (och 4000 kostar åbäket, dessutom)
Så här får jag ta damråttorna i nackskinnet och hiva ut dem i trädgården ända tills på fredag. Idag tror jag inte heller att jag sett så mycket damm. BARA för att jag inte kan dammsuga!

Men man får se det positiva i det hela....Jag slipper ju dammsuga!

Nu blev du väl lite gladare Line, efter att jag muntrat upp dig med min positiva livssyn!!
:-)

Nä, nu ska jag försöka på riktigt...
Du har faktiskt fått samma award av mig med idag och ja, faktiskt ytterligare en..
Åh så har jag en liten tävling också...
Och du behöver INTE länka!

Stick nu in näsan i en riktigt varm och mjuk kattmage och hämta lite kraft, hjärtat....

Tröst kram

Flisan

Ravena vom Waldesrand sa...

Oh, Line!!!!
many many thanks!!!!!!

EMMA

Ravena vom Waldesrand sa...

Love Line,
after light and shadow follows a valley after the plane again.
I believe in you. Be strong.

I will send an angel to you!!

EMMA

S o F sa...

Och jag skickar över en svensk ängel i form av en stooor kram! ;)

Hoppas veckan blir lite känslomässigt ljusare för dig.

Viola sa...

Största kramen till dig oxå, här har du en som inte heller är muntergök emellanåt, har haft flera sådana dagar just nu när jag inte har lust med något och är depp, jag blir ofta så här eftersom årstiderna påverkar mig otroligt, ett stort grattis iaf och hur kul är det idag dåååå med grå blaskig trist måndag, tur att bloggen då finns, kram

Katta sa...

Ja ibland känns det skit med det mesta utan att man ens fattar varför det är då bra att veta att det kommer att bli bättre.Jag har en liten utmaning till dej, kram Katta

Diverselådan! sa...

Jättekram från Viostaden. Hoppas du känner dig bättre till mods nu. Känner igen mig, jag svänger jag också. Jag brukar försöka sova mig igenom mina "down-perioder". Det är så härligt sedan när det vänder, man liksom uppskattar allting lite mer.
Tack för att du tittade in till mig. Du har en jättefin blogg och jag kommer snart tillbaka. Och ofta.
Kram från Annette

Helena sa...

Stort GRATTIS till din award!!! Den var du verkligen värd =)Hoppas det känns lite bättre nu!!!
Kram Helena

Petra sa...

Tack för priset, jag vet inte om jag gjorde rätt men jag kopierade bilden och la in den på min sida?! är ju inte lika bloggawards-van som du ;) jag gillar verkligen din nya bloggrubriksbild! himla tjusig och vårig, och det gillar ju jag =) vi hörs och ses.
kram.