måndag 20 juli 2009

INSPIRATION...
Det är nära nu, i natt drömde jag om att bära möbler i den nymålade vita trappan (en mardröm alltså ;) tänk om vi råkar skrapa eller stöta den), kroppen är lagom mör och det pirrar lite i musklerna efter alla turer upp och ner för trapporna, kånkandes på diverse nödvändigt och mycket, mycket onödigt som man inte har hjärta att göra sig av med. Nuvarande boendemiljön är inte direkt inspirerande om man säger så. Därför tar jag till lite lånade bilder....jag BEHÖVER se något vackert!!! Själv har jag under mitt lilla blogglov fotat en ful furutrappa, ett halvfult kök, ett flyttlass och en mycket vacker ko =)
Underbara bilder av Janne Peters i dimmiga favoritfärger. Tapet "Magnolia" från Cole & son. Mitt mantra just nu "keep calm and carry on", planscher från Rachel Ashwell. Efter varje flyttat lass behöver man en belöning, det har blivit ett antal "Lyxshake" från Max.....och så den lilla kossan.

Som sagt, inom en vecka är det färdig flyttat...så nästa gång vi ses bor jag i HUS!!! Då har jag förhoppningsvis lite bilder att visa också. Nu ska jag bara jobba några dagar till och packa ner det allra sista...sen är det semester!

Tack alla tålmodiga för att ni kikar in till mig...ha det bäst, så ses vi snart igen.
STÖRSTA KRAMEN

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tålamod och envishet, ett par filttofflor.....

Need to know - adressändringen, för litet paket ;)

Puss

Viola sa...

Så himla spännande vännen, även VIOLAN blir himla nyfiken, och ser fram emot bilder..vet inte om du läst men vi jagar gård...jag som aldrig skulle bo mera på landet..och så hägrar även en gårdsbutik..får se vad det blir, ha det så gott i flyttbestyren, kramen

S o F sa...

Va kul att du hann skriva ett inlägg "mitt upp i allt" just nu.

Ni kämpar på förstår jag. Så spännande det känns att ni ska sätta igång och bo in er i det nya huset.

Ser fram emot bilder senare när ni kommit i ordning och fått pusta ut.

Var rädda om er och Lycka till med fortsatta flytten! Kram!!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Japp, den kossan var söt! :)

Vilka vackra bilder! Ren njutning att ha det så i sitt hem!

Vad härligt att det snart är inflyttningsdags!

Kram Annica

Lina sa...

Å kämpa på. Hoppas det går bra för er! Kan inte låta bli att bli lite avundsjuk, skulle bra gärna vilja flytta jag också:)
/Lina