lördag 28 februari 2009

VÅR, VÅR, VÅR...

fast än så länge bara i garderoben. Ute är det fortfarande bitande kallt, snö och slask om vartannat. Men ljuset är tillbaka och en och annan stund med underbart solsken. Det är det sistnämnda som håller hoppet vid liv...att snart, snart är våren här på riktigt! I min bransch (mode) växlar säsongerna fort, det händer ofta att jag knappt hunnit använda alla mina nya kläder innan det är dags för ny uppdatering. Och nu var det så dags igen. Mina vänner, välkomna till Lines Lycka -MODEBLOGGEN! =) Alla bilder är som vanligt "klickbara".

Tunikor i härligt tunn bomullstrikå. Lager på lager.
Halsband med trollslända från Pearls for girls.

Lätt och fräsch vardagsdoft från Crabtree & Evelyn.
Vårens byxa nr 1 chinos. Underkläder över?
Skor från Skopunkten. Tygros och camé.

Lavender, Syrén, Ljung, Sand, Beige,
Nougat, Puder rosa. Klädda knappar, Volanger,
Spetsar, Broderier, Transparent, Hemmastickad struktur.


I mitt mode finns inga regler...förutom kanske en enda.
Att jag ska känna mig fin och som mig själv.

STÖRSTA KRAMEN

18 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Det var en devis som jag verkligen kan skriva under på, kläder ska kännas rätt på kroppen och man ska känna sig som sig själv!
Kram Anna

Maria sa...

Vilka snygga kläder och färger och smycken! Var har du köpt den lila västen?

Kram

paula sa...

åh så mycket snyggt du visar
härligt
ha en trevlig helg

rosenskära sa...

Å så fina bilder och vackra färger. Konstaterade härom sistens att jag nästan bara har icke-färger i garderoben, jordfärger, svart och vitt, nån som kan gissa att jag inte gillar att stå i centrum...?

Vackra detaljer har du hittat också. Såg du min fina berlock från Oxxo, den är jag verkligen förtjust i!

Kram/Lena

Anonym sa...

Åhh, vad mycket snyggt du visar.
Härligt att vila ögonen på dina bilder.
Kram

Lina sa...

Fina bilder Line! Man blir verkligen sugen på att vår köpa sig något fint. Konstigt, jag har inte haft den minsta lust att köpa något plagg till mig själv den senaste tiden... Eller så är det kanske helt naturligt i barnatider.
/Lina

Anneli sa...

Så fint och härligt och så chirt - älskar tuniker av allde slag - jättefina bilder...
Kram/Annelie

LillaFlisan sa...

Du kan då göra så vackra konstellationer!!

Kram

Flisan

S o F sa...

Du är bra!!

(personligen så har jag aldrig varit så bra på det här med kläder, och nu som ständigt hemmavarande så är klädkontot väääldigt litet och likaså intresset - färgerna du visar i inlägget de gillar jag också)

Kram Line! Hoppas veckan blir fin!

Katta sa...

Åh vilka fina färger dem gillar jag skarpt.Gillar din attityd om att i ditt mode finns inga regler.Snyggt, gillar de lila tygrosorna med är de nya eller? Kram Katta

annashusidingtuna sa...

Det är jättelätt att få den gadeten, tillochmed jag klarade av det utan assistans. Klicka på den som jag har där det står ngt om wat is link within? så kommer du till sidan.
Kram Anna

brutaltlagom sa...

Lugna sig...=) Cissi har ordnat.Månadsavslut är redan fixat... Jag har koll på allt=) eller hur va det nu??=)!!!

Jag undrar också vart du köpt den snygga västen... som vanligt får man super inspiration när man är inne på din blogg=)...

Viola sa...

Du gör mig precis sjuk LIIIINE!!!!!
Vilka underbara färger och ljuvligt romantiskt som du nog vet att jag bara älskar, har i veckan handlat den dyraste klänningen på länge kunde inte bara motstå den, kan både ha den som fint och även hängas framme bara för att den är så vacker, spetsar och borderiet så klart...kommer bild nästa vecka...ha en skön kväll, kramis

LillaFlisan sa...

Japp, söder går inte av för hackor! Men det snöade och blåste som bara den så det var inte direkt något vårflanerande :-) Men jag handlade lite på Stadsmissionen....
Det var ju dyrare att handla där än nytt i affärerna bredvid. Men pengarna går väl förhoppningsvis till något bra!

Kram och en trevlig vecka!!!

flisan

Mizty sa...

Åååååååååh nu har jag sniffat katt i 4 timmar, vilket rus......

6 blöta pussar

Mizty sa...

Snabbpublicerat! Zebran?

FåFängans Hem sa...

HEEEEJ LINE!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ !! *fniss*

Vilka härliga bilder som vanligt Line!! Ledsen att jag varit lite disträ ett par dagar...jag har helt enkelt ägnat mig åt hemmet och knåpar på bl a en tatuering som äntligen efter flera års tänkande ska bli av....sen poppar det upp så mkt ideér så jag är överallt känns det som hihi.

Jag är så nyfiken på vart du jobbar men jag förstår absolut om du inte vill säga det :) Jag jobbade för inte så länge sedan på Gina tricot så jag känner igen mkt i det du beskriver o så ibland ang jobbet :)

vad häftigt att du fick vara modefotograf!! Det tror jag faktiskt du skulle passa mkt bra som! Dina bilder är ju alltid så breathtaking! Hoppas du får ett OK från modellen att visa bilderna.

Har du nån tattoo förresten?

Vad roligt att du gilla min nya header!! Jag är faktiskt ganska nöjd hihi.Bara bohem bilder hahah.

Ja visst är bilden med sänggaveln o lampan fin! Ja den är lite du :)

Vad bra att du skrev ditt namn i slutet av den anonyma kommentaren så jag fatta att det var du hihi så jag kan svara liksom! Men jag "hörde" att det var goa Line som skrev, dessutom såg jag ju alla ♥!

Många många kramar till dig, du gör mig happy!!

Ha det så bra, Anna panna
( jaha novell igen då! )

Stadstjejen sa...

Line, man blir så glad av att se dina bilder. Jag är just nu i Budapest och jag måste säga att de har inte så mkt känsla för mode och färger här. Antingen är allt grått eller så drar de till med mångfärgade glada starka färger. Inget av det diskreta och jorsnära som du har.
Men imorgon efter jobbet ska jag till kvarteren med retro-butiker och pubar. Hoppas jag kan hitta nåt kul där. Något som kan vara värt att ta med som minne.
Kram från ett vackert men lite grått Budapest