söndag 8 februari 2009

Liten loppis lycka...

Precis i närheten av mitt jobb finns det en liten loppis, så några gånger i veckan brukar jag springa in där. Det kryllar väl inte direkt av sådant som tilltalar mig, men några små fynd har det blivit...och det här är i alla fall en loppis värd namnet för det är billigt =) Hyllan hittade jag för någon vecka sedan, och för 25 kr blev den min. När det är så billigt kan man ju inte låta bli, även om man egentligen inte har någon plats för fler prylar. Även den lilla svanen köptes vid detta tillfälle för ynka 10 kr.


Fler små fynd, den lilla porslinsflickan 15 kr och
den lilla kannan med kork i turkost pressglas 25 kr.

Fler rosor har tillverkats, tillsammans med lite annat smått som hänger på mitt smyckeskors. Vi närmar ju oss en speciell dag, då det är roligt att ge bort något litet till personer man tycker om...

Spegelbild....här kan ni ju klart och tydligt se att jag inte behöver mera saker! =)

STÖRSTA KRAMEN

16 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Hej! visst är det kul med loppisar?? Fin hylla du fyndat! Åh så söta saker på den också! Kram Christa

FåFängans Hem sa...

HHHejj fine Line !

jasså inte visste jag att du redan sett mitt misseinlägg redan och dessutom tre ggr, där kommer jag låter det som och fiskar efter kommentarer hihi. Trodde inte du varit inne och kikat runt då du inte hade updaterat din blogg förstår du ;)

Åhå har du oxå en loppis nära dig? vad skojigt! Tänk såhär när du är därinne, ALLT går att måla vitt! Så tänker jag när jag ser saker i hemska färger ;)

Jättefin hylla och svan du hittat, ibland har man tur. Du måste berätta för oss hur man gör dessa rosor dom är ju sååå fina och hållbara *fniss* Vad gulligt att du gör såna till dina vänner.

Och ja kanske har du redan mkt saker men allting är sådär harmoniskt line mysigt så jag tycker du kan fortsätta fynda ;)

Du har väl en källare hihi. Jag har redan två förråd nästan fyllda *sambon Henrik blir tokig på mig haha*

Ha det så bra och hälsa alla torsos på jobbet, har själv jobbat med dessa vackra "damer" haha.

PUSS O KRAM Anna

Viola sa...

Jamen, så klart du inte kunde låta bli den där, jag är lika hopplös som du, släpar hem något varje vecka och så har det blivit även denna, nu börjar det bli knökfllt här hemma...vad fint det blev med det rykosa, den liila flaskan med kork var ju så himla rar...ha en bra vecka som kommer min vän, stor kram

Anonym sa...

Klart du inte kunde låta bli att köpa den fina hyllan. Kannan är ju bara för söt..
Vilka underbara rosor du gör.
Ha, det så gott.
kram

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Ramlade in här bara sådär.. =) O det är jag glad att jag gjorde då din blogg var både fin o absolut läsvärd =D

Ha en jättebra kväll!

Lina sa...

nice att fynda! Hyllan är fin och praktisk...och jag gillar den turkosa lilla kannan. Min favorit förg:)
Jäverling är en uppsala kille men jag tror han härstammar från dalarna för han pratade väldigt brett igår:)
Mycket bra!
Ha det så bra..
/Lina

Sea Angels sa...

Hello Line
That little flea market sounds just the place to go, I think it adds some fun to the working day, hopes of a bargin or small purchase. The blue of the pressed glass is gorgeous, I really love that picture with it in, it is so eclectic and pretty, the way the mirror reflects your room.
Have a lucky week in the Fleamarket.
Hugs Lynn xx

Lina sa...

Satt här och tänkte lite och kom på att jag ville säga en grej till...
Gillar att du visar din egen stil! Det finns så otroligt mycket här på bloggarna som ser likadant ut. Samma färger, samma meterial. Jag blir glad av att se något mer intressant!
/Lina

Elin sa...

Hej! Ja ett lycka till kan jag verkligen behöva! Får inspiration till hur jag vill att det ska se ut här hemma genom din sida! Jättebra!(tävlingen med lyktan och kuddfodralet) Så underbar stil!

Nu blir det sängen för min del... Ha det kanon!

/Elin

Katta sa...

Ha ha, vem behöver mer saker? Dina Melittarosor är så makalöst vackra! jättefin hylla du köpt, såna där billiga loppisar önskar jag att det fanns i Stockholm med.Gillar de turkosa och rosa tonerna mot det vita i detta inlägget.Ha en bra vecka Line, kran Katta

Mizty sa...

Visst kan man alltid klämma in ett föremål till någonstans.....loppis är riktigt livat. Jag gjorde också några fynd i helgen.

En speciell dag? Du är underbar alla dagar.

Nu har jag börjat räkna ner 10, 9, 8till liten katts födelse.

Storkram Mizty

Musenkind am Meer sa...

Hallo lovely Line,

first time I am on your blog. You are looking so sweet! And I love your home and your creations so much. It´s a world bewitched and playful, not controlled, so much room for creations, it´s a place for artistic freedom.

I wish you a nice week!
Cornelia from seaside

You are on my link-liste.

RANA sa...

Japp, billigt ska det vara! :-) Hyllan var superfin.

Kramar till dig, Rana

Anonym sa...

Hej!

Kikar in här för förta gången. Vilken otroligt mysig blogg du har. Du ät otroligt kreativ. Lycka till med det fortsatta pysslandet.

Kika gärna in hos mig!

Petra sa...

fin fina loppisfynd! jo filmen piggar upp, jag skippade se slutet =) och nu är måndagen snart slut så "bara" 4 jobbdagar kvar nu då. jag träffade mattias innan och sa att ni får gärna kika förbi i helgen, vi är hemma, vi gillar ju att vara hemma! tjing!

Ravena vom Waldesrand sa...

Romantic, romantic!!!! Your roses like me again!!!!
And your shelf is magical. The colors of the jug liked me so much!!!

Oh, so romantisch!!!!!
sei lieb gegrüßt von EMMA