söndag 21 december 2008

JUL, JUL, JUL...STRÅLANDE...........

Senaste veckan har jag varit helt ur balans, och varför då? Jo, för att mitt hem var i obalans!!! (Så klart). Det har bara känts helt fel sedan granen kom in, bara trist och tråkigt och inte det minsta julmysfint......då är det ju något galet, eller hur!!! Inte var det nåt fel på granen heller, den var som vanligt den finaste genom tiderna....det var bara allting annat, och tillsammans, i vårat lilla lilla hem som blev alldeles för mycket. Och så den där stressen att allt ska vara såååå perfekt bara för att det är jul. Här blev det bara gråt ("ge mig en snödriva, så jag kan gräva ner mig!"). Tills jag kom på något...genialt =)



Snilleblixten att flytta granen från vardagsrummet till sovrummet, förändrade allt. Nu börjar det kännas som jul...och friden har lagt sig över hemmet (efter den långa rundan med dammsugarn). Nu känner jag att det faktiskt finns hopp för den här julen också och för den lilla Line, som för en stund nästan skrumpnade ihop och blev till en sån sär liten liten bittermandel ;)

STÖRSTA KRAMEN

6 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej du härliga människa. INte får du skrumpna ihop och bli en bittermandel inte! Men...jag förstår känslan!!!

Här känns det inte heller så kul. Våra barn drar fram likt tornados och det finns inte en sportslig att det blir fint häromkring förrän sent den 23:e då barnen slocknat...

Skönt att du hittade en lösning på ditt problem. Det blev ju kanonfint med granen i sovrummet. Själv plockar jag in granen den 23:e. Det är liksom tradition att vi hugger den på dagen och så tar vi in den på kvällen och låter barnen klä den. Det är myyysigt:)

Kram på dig
Annica

LillaFlisan sa...

å här är jag inne å surfar lite mellan dom trista nyheterna i nyheterna (om du förstår)

Och vad ser jag inte då om en vacker gran i ett vackert sovrum, vackra servettringar och en vacker award....till MIG!!!!

från DIG!!! (som väl aldrig kan bli nån liten bittermandel!, fniss, du är väl rolig du!)

tack sötaste!!!!

norsk klem på dig!

Flisan

IKT i min vardag sa...

Vilket vackert sovrum du har! Så mysigt med en gran därinne!

Förstår hur du känt dig, trodde att jag skulle falla till marken av utmattning innan julledigheten, men nu börjar jag komma ikapp och då är det roligt igen. Nu är nästan allt klart och snart är det dags för julefrid.

Julkram!

Anonym sa...

vilken vacker säng :) gillar idén att ha granen i sovrummet, fint!

stor kram sara

Viola sa...

Nämen Line, det finns ingen jul som tror jag är perfekt, jag har gm åren förändrat min jul på så sätt att det blir mindre och mindre måsten, nu börjar den bli nästan perfekt, ingen stress...så himla fint du har i sovrummet och en härlig tavelvägg, jag brukar göra som du, samla många tavlor ihop med ungefär samma stil på motiv eller ramar, blir så vackert, ha det gott nu och nu är du välan en sötmandel efter den granens placering, fniss...min gran nr 2 är klädd i kväll så nu är det bara att ta det lugnt och njuta utav ledigheten, om vi inte hörs innan jul så önskar jag er en riktig God Jul, kramis VIOLAN

Mizty sa...

Du vet att jag gillar marcipan och där ingår ju bittermandel, men du fann ju en genialisk lösning på problemet! Jag lovar dig det blir jul i år, för jag har börjat tro igen på TOMTEN

och jag gillar dig.

Kramar,kramar och åter kramar
Mizty