onsdag 31 december 2008

Oj, då!

Tänk, att i år var året då jag blev med blogg! Vem hade kunnat ana det? Jag var till och med tveksam till att köpa dator, och sedan var jag tveksam till internetabonnemang, och ännu lite senare, tveksam till extrasnabbt bredband. Detta var innan...innan jag hade hittat ER! Alla underbara, vackra, inspirerande bloggar och framför allt personerna bakom. För i ärlighetens namn kan jag nu efter min korta bloggkarriär konstatera att mina favoritbloggar inte är dom som alltid har dom vackraste bilderna, den perfekta layouten eller ens det mest avundsvärda hemmet. Nej, det är det personliga, dom varma kommentarerna, humorn, sorgen, glädjen och allt annat som ni delar med er av som får mig på fall. Alltså inte alls bloggen utan bloggaren, om man nu kan göra en sådan särskiljning? Missförstå mig inte nu, vackra bilder hjälper till =) och sådana har ni ju så klart också gott om!

Nu smäller bomberna här utanför och den förtäckta (det står körskola på fönstren men det är nåt´skumt) körskolan på bottenvåningen har fest så hela huset skakar. Nalle och Elsa har dagen till ära fått varsin liten guldburk med gourmetmat, och människorna fick gravad lax och avocado och räkor och rockyroadglass till efterrätt. Nu är det bara champagnen som saknas......funderar på att fira in det nya året med ett bubbelbad (i dubbel bemärkelse).

STÖRSTA KRAMEN
OCH
GOTT NYTT BLOGGÅR
2009!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS I RYDBOHOLM
STEN O MAMMA

Viola sa...

Hej Line, har precis kommit hem till Otto efer god middag hos goa vänner, han har under kvällen ätit upp ett antal tavlor från bitkslagret i protest för han inte fick följa med...suck, önskar dig ett nytt härligt år 2009, vi höres som vanligt, kramar

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Gott Nytt år på dig med stumpan:)

Så sant som det är sagt...huvudet på spiken...ja jag håller med. Visst finns det många vackra bloggar men det är precis som du skriver. Jag har skaffat mig en del favoritbloggar det här året. Visst har de vackra layouter och fina bilder men det som gör att jag återkommer dag efter dag är värmen och innerligheten hos de personer som står bakom bloggarna. Bara vackert på ytan är inget för mig!!!! Personlighet vinner i längden!

Behöver jag säga att jag gillar din blogg:)

Kram Annica

Ravena vom Waldesrand sa...

Happy new Year, Line!!!!!!!!!!!
EMMA