torsdag 5 januari 2012

Julen 2011


Hej Blogglandia, HEEEJ bloggisar!!!! Jo det är så att det suger lite i den gamla bloggtarmen (öh?!), så jag passar på att visa lite bilder på mitt pyntade kök innan allt packas ner för den här gången. Även om Freddie kanske inte minns något av detta till nästa jul, så är det ju nu det börjar, det är nu vi ska forma våra egna traditioner och skapa det som är jul för oss. I vår familj. Därför har jag valt ett lite lekfullt färgtema i rött, rosa, vitt och ljusturkos. Färger som syns...det tycker Freddie om :) så i köket lekte jag loss lite, i övriga hemmet (bortsett ifrån Freddies rum då) är det svart, vitt, linne och grått som gäller. I stället för stjärna och adventsljusstake i fönstret, har jag gjort en girland av en ljusslinga klädd med lummer och pyntat med stoppade hjärtan och tovade stjärnor. I urnorna står ris av tuja, som jag hittade när vi var ute och gick. Gratis är gott, så då fick det bli det istället för köpt "ädelris".
Vet Ni vad?! Jag har vunnit världens finaste adventskalender hos Inredningskurser.se på Facebook...jag som aldrig (nästan ;)) har vunnit något, vann denna suuuuper fina maileg kalender (LYCKA) !!!!! Nu är min samling komplett med, nasse och nisse och kalender. Älskar maileg, och  nu har jag någon att shoppa till (förutom mig själv, fniss). På väggen hänger två gamla religiösa tryck, fyndade på auktion.


Vet just inte vart det här bloggsuget ska leda, men jag börjar så här så får vi se. 
Hoppas ni har det bra där ute. Vi ses!

KRAMEN

1 kommentar:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Nämen hej på dig du! Det var inte igår!! Kul att få se lite av ditt fina. Det var verkligen en jättesöt kalender du vunnit!!

Traditioner ja... själva har vi skapat oss en ny sedan tre år tillbaka. VI flyr landet och ägnar oss åt bad och sol över jul. Jätteskönt att slippa all julstress(men nog kändes det lite konstigt första året).

Kram Annica