tisdag 1 december 2009


Här har inte bloggats allt för flitigt den senaste tiden, först var jag alldeles trött efter flunsan, sen förra veckan på min lediga måndag, var jag ute på altanen i det ruskigt våta och gråa vädret. Hade bestämt mig för att, nu var det dags att börja julpyssla lite. Det skulle bli en krans.

Katterna höll mig sällskap som vanligt och sprang ut och in genom altandörren och upp i skogen om vart annat. Plötsligt hör jag någon ropa efter en hund och i ögonvrån ser jag något litet vitt fluffigt....jag bara vet att det är min Elsa. Jag släpper allt och rusar upp på vårat berg mot skogen. I samma stund har hunden kommit ikapp Elsa och jag ser hur han biter tag runt hennes kropp och trycker ner henne mot marken. PANIK!!! Vågar inte gå nära hunden, som är en stor pittbull....ägaren kommer, hon får slita isär hundens käkar....jag staplar ner i skogen med mina träskor och lyfter upp Elsan, som är alldeles blöt och smutsig. Hon morrar och skakar...jag skakar också. Vet inte hur skadad hon är...tänker det värsta.

Hela dagen går...Elsa gömmer sig under soffan, under badkaret, sängen, stolar...bord...till slut lägger hon sig i sin låda så jag kan titta och känna på henne. Hon SPINNER...min lilla stumpa. Jag hittar inga skador på henne. Hon ligger i sängen hos mig hela natten och spinner =)

Efter en sådan chock kan det inte bli annat än bloggtorka ;) Resten av veckan pysslade jag bara om min lilla Elsa och pussade och kramade och skämde bort....kan inte fatta vilken oerhörd tur hon hade....och jag, som fick ha henne kvar!






Idag kom solen och kylan, hurra! Vilken LYCKA att få känna kylan nypa i kinderna =) Ikväll är det stjärnklart och gnistrande och alldeles, alldeles underbart.

STÖRSTA KRAMEN

5 kommentarer:

Elisa Day sa...

Prenumerar på din blogg men ser nu att jag inte fått flera av dina inlägg. Nu ska jag läsa och titta ikapp

LillaFlisan sa...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!


%=%&?>%¤##%&#% säger jag om ägare till lössläppta hundar!!!!

Här hemma har jag fått ge upp tanken på att ha mina kissar i löplina ute på sommaren. Det är allt för många okastrerade hankatter som smyger omkring på vår tomt och attackerar mina katter. (vi bor dessutom MITT i stan med starkt trafikerade vägar runt om så man fattar bara inte vad folk tänker med)
Hoppas Pälsa mår bra och att hon inte får några men av detta övergrepp,lilla pluttan.

Vad hände med ägaren till hunden?

En sådan hund som attackerar ska ju definitivt inte gå lös och frågan är om ägaren inte ska ha munkorg på hunden när h*n är ute och går. Tänk om h*n möter en unge som springer förbi på trottoaren nästa gång!!! Vad händer då?

Usch.......Ryser av tanken.....


Fina bilder som vanligt bjuder du på i alla fall!

Hoppas att du mår bättre nu...

Hälsa T
Kram

Flisan

Anonym sa...

hej...

ÅÅh... vilken tragik... FÖRTÅR OM DU HAR VARIT UPPE I VARV OCH HAFT TANKARNA PÅ ANNAT...

Tur dock att hon klarade sig utan värre skador...

Miss you// Cecilia

Anonym sa...

Idag hade jag behövt dig damen, och dina färdigheter.... håller på att göra huvudbonaden till min väns brölopsklänning men det blir inte som jag vill..... nästan så jag tar mitt pick och pack och drar hem till dig.....=)

// cissi

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Line
Jag tittar bara in för att önska dig ett Gott slut på detta år och ett gott nytt kommande år

Kram Annica