onsdag 20 maj 2009

Time out....

Tjohoo! En ledig dag så här mitt i veckan...inte illa...fast det innebar å andra sidan att vi fick kämpa på lite extra på jobbet idag för att hinna färdigt med allt...så nu är jag riktigt trött. Det blev lite rörigt där ett tag med upppackning och exponering och omhäng och bära ner bord till lagret och bära upp annat...och ner och upp igen några gånger innan vi hade bestämt oss för hur vi ville ha det...men vi hann och nu är vi redo!!!! Vårmarknad på fredag och lördag, det är minsann en stor tilldragelse i lilla staden =)

Visserligen inte i jämförelse med bloggträff i Stockholm.................. som jag så gärna hade varit med på, men det ville sig inte den här gången, så jag får hålla till godo med min lediga dag imorrn och hoppas på att många är riktigt shopping sugna till helgen då jag, marknadsdagen till ära, ska rycka in och jobba lite extra. Imorrn blir det besök på jätteloppisen med 25o (typ) säljare, förhoppningsvis promenad i solsken hand i hand och kanske att man hinner ligga en liten stund på soffan också.

Om vi inte hörs innan helgen...hoppas jag att ni alla får en riktigt strålande helg...speciellt om det är så att ni ska till Stockholm...ni får lova att kramas och shoppa lite extra för mig med (suck!).

STÖRSTA KRAMEN

6 kommentarer:

S o F sa...

...men vädret då?
För vårmarknadens skull hoppas jag att det inte blir så dåligt som en del väderrapporter sagt.

Ha det riktigt gott Line!

Kram!

LillaFlisan sa...

Gissa om du kommer att fattas oss..... Snyft! Men en dag på storloppis och lite sofflocksliggande och så en gnutta kärlek är väl inte heller så dumt!!

Pralin är din ordverifiering här i komemtarsfältet..... Undrar om det är signifikativt för det du kommer att äta just där på sofflocket?

:-)

Stor kram och vi kommer att tänka på dig och Mitzy!!

Pussa kissarna

Flisan

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att du får en bra dag på loppis kramiz ~~~~RITA ~~~~~

brutaltlagom sa...

hittade damen något skoj???? Blev det nått städat?=)... Kom precis hem från varberg, varit på cykeltur och ätit glass=)...Nu skall jag sy lite och slappa på soffan och ladda inför morgondagen=)...Puss och kram...ses imon=)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hoppas du fick njuta ordentligt!!

Kram Annica

iLLi sa...

Så fint du ser ut att ha det...